Thea van Tcoaching

Wie ben ik?

Thea Tcoaching
Erkend NOBCO Beroepscoaches

 

Ik ben Thea Vogelzang-Reijenga en samen met mijn man en zoons woon ik in IJlst. Mensen om mij heen omschrijven mij als puur en open-minded. Ik word blij van lekker eten, een goed boek, reizen en natuur. Zowel letterlijk als figuurlijk ben ik graag in beweging. Inmiddels weet ik dat het daarvoor belangrijk is om op jezelf te vertrouwen en balans te creëren. 

Naast coach ben ik werkzaam als adviseur arbeid en verzuim, vertrouwenspersoon en yin yoga docent. Tijdens mijn werk en privéleven kom ik veel in aanraking met mensen die stress en druk ervaren en aan het einde van de dag weinig energie over hebben.  Dat kan anders dacht ik. Graag wilde ik mensen hierbij begeleiden. Daarop besloot ik om de opleiding tot professioneel coach aan de Academie voor Psychodynamica te volgen. Een prachtige opleiding waar ik veel heb mogen leren en waarna nog vele cursussen volgden. Inmiddels ben ik voor mezelf aan de slag en doe ik wat ik graag wil doen.

Ik geniet ervan als ik zie dat mensen weer stralen en zichzelf kunnen zijn.
In mijn ideale wereld heeft niemand meer last van stress. Hier zet ik mij graag voor in!

T-coaching Tijd voor jou

Lantingawerf 31

IJlst (nabij Sneek)

Heb je een vraag?

06 – 14442503

Of stuur een e-mail

info@tcoaching.nl