Werkwijze bij coach Friesland

Werk en re-integratie

Werk

Voor de meeste mensen maakt werk een groot deel uit van hun leven. Vaak breng je er immers veel tijd door. Daarom is het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Werkplezier wordt gecreëerd door diverse factoren zoals werksfeer en collega’s, werk- en privébalans, waardering en betekenisvol werk.

Als er voor jou factoren zijn die het werkplezier belemmeren dan is het belangrijk om te kijken of jij hier invloed op hebt. Indien je deze factoren negeert kan dit je veel energie kosten en dit uiteindelijk leiden tot diverse klachten. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Dan help ik jou inzicht geven door middel van coaching.

Re-integratie

Ben jij (deels) uitgevallen voor je werk? Dan kan het lastig zijn om de re-integratie op een fijne manier op te pakken. Je kunt tegen aspecten aan lopen op de werkvloer die jouw re-integratie belemmeren. Hierbij kun je denken aan de communicatie met je leidinggevende of collega’s, de mate van passend werk of jouw eigen gedachten en patronen.  Heb je hulp nodig bij jouw re-integratie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het is ook mogelijk om jouw werkgever hierbij te betrekken.

Vertel mij meer over:

 

T-coaching Tijd voor jou

Lantingawerf 31

IJlst (nabij Sneek)

Heb je een vraag?

06 – 14442503

Of stuur een e-mail

info@tcoaching.nl