Werkwijze bij coach Friesland

Re-integratie en werk

Re-integratie

Is je werknemer (deels) uitgevallen voor zijn of haar werk? Dan is het gezamenlijke doel om een werknemer zo spoedig mogelijk weer aan het werk te krijgen op een verantwoorde wijze. Tijdens dit proces kun je als werkgever en werknemer tegen diverse aspecten aanlopen. Het kan zo zijn dat een werknemer aan het re-integreren is en bijna volledige uren werkt, maar het steeds niet lukt om de laatste uren erbij op te bouwen. Ook kan het zijn dat een werknemer tijdens de re-integratie last heeft van eigen gedachten, patronen en andere aspecten die zich op de werkvloer voor doen en het herstel belemmeren. Je kunt je werknemer dan coaching aanbieden zodat iemand geholpen wordt tijdens het re-integratietraject met als doel een duurzaam herstel. Ik coach de werknemer dan en houd een spiegel voor waardoor iemand inzicht kan krijgen en in staat is om andere keuzes te maken voor wat betreft gedrag en patronen.

Werk

Voor de meeste mensen maakt werk een groot deel uit van hun leven.
Kijk alleen maar naar de tijd die gemiddeld word besteed aan ‘werk’.
Daarom is het belangrijk dat een werknemer plezier ervaart. Werkplezier zorgt namelijk voor bevlogenheid en enthousiasme en dit heeft positieve invloed op de productie en ook op de andere werknemers. Werkplezier wordt gecreëerd door diverse factoren zoals werksfeer en collega’s, werk- en privébalans, instelling van de werknemer en waardering.

Als er factoren zijn die het werkplezier belemmeren dan kan dit resulteren in minder productiviteit. De negatieve houding van een werknemer kan ook de rest van de collega’s beïnvloeden.
Ook kan de werknemer mentale en lichamelijke klachten krijgen en dit kan uiteindelijk zelfs resulteren in verzuim.

Wil jij je werknemer hulp aanbieden? Ik kan helpen om jouw werknemer inzicht te geven door middel van coaching zodat je werknemer weer plezier kan ervaren!

Let op: Als werkgever word je betrokken bij het traject en ben je op de hoogte van de proceslijnen. Ook kunnen er driegesprekken plaatsvinden met jou als werkgever erbij.

Vertel mij meer over:

 

T-coaching Tijd voor jou

Lantingawerf 31

IJlst (nabij Sneek)

Heb je een vraag?

06 – 14442503

Of stuur een e-mail

info@tcoaching.nl