Werkwijze bij coach Friesland

Preventie verzuim

Hoe een burn-out voorkomen?

Merk je dat je medewerker niet bevlogen is en er moeite mee heeft om alle ballen in de lucht te houden? Merk je dat je medewerker steeds minder energiek is op de werkvloer of negatief is? Voorkom een burn-out en help hem of haar preventief door hulp aan te bieden in de vorm van een coachtraject, welke gericht is op het beter functioneren van de werknemer.

Let op bij de volgende symptomen:

Stressklachten: O.a. veel piekeren, slecht slapen, weinig energie en pijn aan nek en/of schouders. Als de werk-privé balans van de werknemer zoek is door bijv. hoge werkdruk en privé problematiek.

Door de voortekenen en signalen van een burn-out te herkennen bij je werknemer kun je erger voorkomen en diegene helpen. Balans is belangrijk voor je werknemers. Om dit te creëren is het belangrijk dat ze niet langdurig stress ervaren en tijd hebben voor herstel. Daarom is het belangrijk om voldoende aandacht te schenken aan je medewerkers. Zonder aandacht herken je immers de signalen niet. Door vragen te stellen en een oplossing te bieden kun je iemand helpen. Vaak kan een werknemer dit niet alleen en heb je hier als werkgever onvoldoende tijd en ervaring voor. Coaching kan dan een oplossing bieden en is een middel dat ingezet kan worden binnen organisaties om verzuim te voorkomen of terug te dringen. Reken maar uit hoeveel het je op kan leveren als je je beseft dat een zieke werknemer gemiddeld €300 – €400 per dag kost. Daarnaast getuigt het natuurlijk van goed werkgeverschap als jij je werknemer helpt bij disbalans en de kans geeft om zichzelf te ontwikkelen.

Wees er snel bij! Voorkom langdurig verzuim en start met coaching.

Vertel mij meer over:

 

T-coaching Tijd voor jou

Lantingawerf 31

IJlst (nabij Sneek)

Heb je een vraag?

06 – 14442503

Of stuur een e-mail

info@tcoaching.nl