Werkwijze bij coach Friesland

Persoonlijke groei en zelfvertrouwen

Persoonlijke groei

Merk jij dat je stil staat, maar dat jij je juist wilt ontwikkelen? Wil je hier iets aan doen maar weet je niet hoe en wil jij op zoek gaan naar jezelf? Dan kan coaching jou helpen groeien.

Tijdens de coaching gaan we op zoek gaan naar jouw overtuigingen, patronen, verlangens en kwaliteiten. Als deze aan de oppervlakte komen is er ruimte voor inzicht en pas bij inzicht is er ruimte voor groei. Ben jij klaar voor verandering?

 

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je meer ontspannen bent, minder angst ervaart en minder last hebt van die innerlijke kritische stem. Je durft meer en hebt minder de drang om door anderen geaccepteerd te worden. Jij gelooft immers in jezelf!

Kun jij wel een extra dosis zelfvertrouwen gebruiken? Dan heb ik goed nieuws voor je want je kunt jezelf aanleren om meer in jezelf te geloven. Met coaching kan ik jou hierbij helpen. Dan gaan we o.a. aan de slag met jouw angsten en kritische stem om ervoor te zorgen dat jij durft om jezelf te mogen zijn en hierop te vertrouwen. Ik ga je niet vertellen dat het makkelijk is en je ook geen beloftes doen dat binnen één week alles veranderd is. Echter als jij vastberaden bent om hieraan te werken dan kan dat ontzettend veel opleveren, want het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Wees je bewust van jouw talent!

Vertel mij meer over:

 

T-coaching Tijd voor jou

Lantingawerf 31

IJlst (nabij Sneek)

Heb je een vraag?

06 – 14442503

Of stuur een e-mail

info@tcoaching.nl